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Autor Thema: Die New York Times......  (Gelesen 1300 mal)

0 Antworten am Die New York Times......
am: 20. Januar 2016, 15:41:23

Offline TC Melanie

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    • Fly away Die Reiseagentur - Traumland Türkei vom Profi!
hat in ihrer ausgabe vom 07.01.2016 CESME!!! zu einer der 52 top destiantionen auf platz 14 gewählt, die man in 2016 gesehen haben sollte!!!  :applause: :applause: :applause:

http://www.nytimes.com/interactive/2016/01/07/travel/places-to-visit.html?_r=0


Cesme
Turkey

An Aegean region grows a food scene.
Dotted with olive and mastic groves, artichoke fields and vineyards, Cesme is coming into its own as a culinary hot spot thanks to the acclaimed, Noma-inspired Alancha and newer restaurants opened by arrivals from Istanbul and Izmir. In the old Greek village of Alacati, Tas Otel organizes autumn olive harvest outings, and Asma Yapragi, Babushka, Roka Bahce and Fava cook to the season with produce sourced from local growers. To the east, the boutique hotel and vineyard Urla Bagevi arranges tastings at nearby wineries including Urlice and Usca. Events celebrating local food and drink — wild greens, wine, bread, the peninsula’s unique date olive, fish — run spring through autumn. In Izmir, at the peninsula’s base, the food tour outfit Culinary Backstreets recently began offering walking tours.

Zum Reisen gehört Geduld, Mut, guter Humor, Vergessenheit aller häuslichen Sorgen, und dass man sich durch widrige Zufälle, Schwierigkeiten, böses Wetter, schlechte Kost und dergleichen nicht niederschlagen lässt.

Im Leben geht es nicht darum zu warten, bis das Unwetter vorbei zieht, sondern zu lernen im Regen zu tanzen!


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